[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]Black Weekend myös Sibbessä! Tarjoamme mustan viikonlopun kunniaksi Villa Sibben majoituslahjakortin hintaan 49 euroa eli jopa -60% alennuksella!  Käytä itse tai anna vaikkapa joululahjaksi!

Villa Sibbeen voit tulla kun vierailet pääkaupungin sykkeessä, sillä se on vain 25 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Lähemmältä tulevat voivat tulla pienelle karkumatkalle arjesta tai lähettää vaikkapa vierailevat isovanhemmat nukkumaan vanhojen tammien äärelle luonnon hiljaisuuteen.

Mikä on Villa Sibbe?

Villan Sibben historia ulottuu 1700 -luvulle, jolloin kaunis hirsinen kartanon päärakennus on rakennettu. Kemian nobelisti A.I. Virtasen kotina Villa Sibbe on toiminut 1930 -luvulta. Päärakennus on ollut yksityisenä kotina aina 2010 -luvulle saakka mutta viime vuosina Villa on muutettu tasokkaaksi kokous- ja juhlatilaksi, josta löytyvät myös tasokkaat huoneet vieraiden käyttöön. Parhaiten juhla- ja kokouskäyttöön Villan tilat soveltuvat alle 20 hengen kokouksille ja juhlille. Villa Sibbe toimii myös hotellina ja voitkin varata Villasta huoneen aamupaloineen.

 

Villa Sibben avoimet ovet

Villa Sibben avointen ovien päivässä lauantaina 2.12. klo 11-14 pääset kurkistamaan Villan huoneisiin sekä muihin tiloihin sekä kuulet mielenkiintoisia tarinoita tilan historiasta. Tarjoamme itseleivottuja Villan pipareita sekä glögiä sekä hyviä huonetarjouksia. Arvonnassa voit voittaa yöpymisen Villa Sibbessä aamiaisen kera sekä muita hyviä palkintoja!

Avointen ovien päivässä avaa ovensa myös Villan Café, jossa pääsen nauttimaan herkullisia leivonnaisia ja kakkuja. Villan kahvila on avoinna joka päivä. Arkisin kahvila avoinna klo 10:00-18:00 ja viikonloppuisin klo 11:00-17:00. Kahvilassa on arkisin tarjolla keittolounas klo 10:30-14:30. Viikonloppuisin Villassa on mahdollista nauttia maittavaa aamiaista klo 8:00-10:30. Aamiaiset pöytävarauksella myynti@sibbe.fi.[/vc_column_text][product id=”1828″][/vc_column][/vc_row]