Tervetuloa Villa Sibbeen
VILLA
Sibbe

Intiimiin ja te­hok­kaa­seen ko­kous­ta­mi­seen No­bel -pal­ki­tun kek­si­jän ta­paan.

Kokoustilat

Villa Sibbe on aito kotikartano, jossa pääset ideoimaan rauhallisessa maalaismiljöössä. Se on myös nobelisti A.I. Virtasen etinen koti jossa hän on kestinyt vieraitaan valtionjohtoa myöten.

Alue on toiminut Virtasen inspiraation lähteenä niin Nobelilla palkittuihin keksintöihin kuin muihinkin tärkeisiin innovaatioihin.

Kokoustilat ovat oiva valinta pienille, alle 20 hengen kokousryhmille. Kokouspakettiin kuuluu kahvit maistuvien tarjoilujen kera. Pidempiä kokousrupeamia helpottaa paikan päällä tarjoiltu, huipputason illallinen lähiruoasta sekä tietysti majoittuminen samassa rakennuksessa, muutaman askeleen päässä kokouspöydästä.

Villa Sibbe auringossa

Palvelut

Kokousten lomassa on kaikki Villa Sibben ja alueen muut palvelut lähelläsi, virkistäydy välillä kartanon piha-alueella, täysimittaisella frisbeegolfradallamme, käy uimajärvessä uimassa tai vaikka moottorikelkkasafarilla.

Villa Sibbe sijaitsee alueella joka on nobelisti A.I. Virtasen koetila, joten raikkaiden sekä mullistavien ideoiden keksiminen on täällä jo perinteissä. Löytyykö sinun yrityksestäsi seuraava nobelisti?

Idyllinen mutta samalla mahtipontinen Villa Sibbe, joka on rakennettu vuonna 1741 ja sisältä täysin remontoitu 2016-2017, toimii ainutlaatuisena kokouspaikkana.