Muinaistulien yö lauantaina 26.8. Kokko ja elävää musiikkia!


Lauantaina 26.8. Sibbessä vietetään perinteisesti Muinaistulien yötä.

Café Sibben lauteille kipuaa Reeta Vestman Duo klo 19.30 viihdyttämään upealla äänellään. Keikan tauolla (klo 21) sytytetään perinteinen kokko jonka jälkeen RVD jatkaa vielä toisenkin osuuden n. klo 21.15

Café Sibbe palvelee klo 23 saakka. Tapahtuma on maksuton!

Reeta Vestman:
Reeta aloitti ammattimaisen keikkailun 16-vuotiaana Wilma-yhtyeen kosketinsoittajana ja on siitä alkaen esiintynyt useiden orkestereiden ja big bandien solistina esittäen musiikkia jazzista oopperaan ja mustaan rytmimusiikkiin, julkaissut soololevyn omista biiseistä ja tehnyt yhteistyötä eri artistien kanssa. Äänityypiltään Reeta on korkea sopraano ja belttaaja ja 3,5 oktaavin äänialansa vuoksi hän on myös kysytty ääninäyttelijä. Hän kiersi 2004-2010 Eurooppaa, Yhdysvaltoja ja Aasiaa indiepop-yhtye Husky Rescuen solistina esiintyen kansainvälisillä rock-festivaaleilla (Glastonbury, Lollapalooza, Austin City Limits) ja julkaisi neljä kansainvälisesti kehuttua albumia. Husky Rescuen musiikkia on kuultu myös Sopranos ja One Tree Hill –sarjoissa.

Reeta keikkailee myös psykedeelistä rockia esittävän Roots of Love -yhtyeen riveissä. Tällä hetkellä Reeta on näyttelijäkiinnityksellä Kotkan Kaupunginteatterissa, jossa hänet nähdään Saturday Night Feverin lisäksi Ylpeys ja ennakkoluulo –puhedraamassa sekä Suomi99 –revyyn sketsihahmoina. 6.12.2016 hänet nähdään Kaartin Combon solistina Tasavallan Presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla.

https://reetavestman.com/
https://www.facebook.com/reetavestman/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *