Tervetuloa Villa Sibbeen
VILLA
Sibbe

Luonto, meri, lähimatkailu, frisbeegolf, uinti sekä suppailu.

Villa Sibbe on osa Joensuun tilan kartanomiljöötä, jonka ympärille rakentuu meidän oman majoitus-ravintola, sekä kahvilatoiminnan lisäksi:

Frisbeegolf, venesatama, uinti, suppaus, beach volley sekä veneily aktiiviteetit.

Karavaanialue

Andy's Boathouse venehuolto- ja telakointipalvelut sekä
Poco musiikkipäiväkoti.

Joensuun tilan tilukset

Lähimat­kai­lu

Visit Sipoo

Nauti luonnon rauhasta Sipoonkorven kansallispuistossa tai ratsasta aaltoilevien viljapeltojen keskellä. Aisti Sipoon vanhan kirkon keskiaikainen tunnelma ja uppoudu ainutlaatuiseen kulttuurimaisemaan, jonka vanha kirkko ja Sipoon uusgoottilainen kirkko luovat yhdessä. Tai kulje entisen Nikkilän mielisairaalan vanhojen rakennusten lomassa reiteillä, joita tuhannet potilaat ovat tallanneet.

Nauti konserteista, taidenäyttelyistä tai omaleimaisista kylätapahtumista. Tee ostoksia pikkuputiikeissa ja erikoisliikkeissä.

Löfbergs logo

Sipoonkorpi

Sipoonkorven kansallispuisto sijaitsee alueella, jolla jääkauden muokkausvoimat myllersivät aikanaan maa- ja kallioperää. Kansallispuiston metsiin kätkeytyy lukuisia mielenkiintoisia geologisia muodostumia, jotka kutsuvat retkeilijää kurkistamaan aina seuraavan kallionseinämän taakse.

Suuret korkeusvaihtelut ja muodokas kalliomaasto synnyttävät monipuolisia elinympäristöjä eliölajeille. Kallion notkelmassa varjoisella sammalseinämällä viihtyvät aivan erilaiset kasvit, hyönteiset ja sienet, kuin paljaan ja tuulisen kallionlaen jäkäliköissä.

Saaristo

Sipoon saaristo tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia päiväretkille. Kauniit maisemat kirkkaine vesineen ja rauhallisine rantoineen luovat upeat puitteet veneilylle, kalastukselle, melonnalle ja retkeilylle.

Norkullalandet
© LPfi

Lisätietoa

Sipoon saariston virkistysalueet

Saaristokartta , jos linkki on vanhentunut niin voit vaihtoehtoisesti hakea saman Googlen avulla.

Yhteysalusten aikataulut . Liikennöijä vaihtuu Tammikuussa 2022, joten jos linkki ei toimi käytä Googlen hakua, kunnes saamme linkin taas päivitettyä.

Sibbe Disc Golf

Rata, jonka vuoksi pelaajat halua­vat matkus­taa.

Sibbe Disc Golf tarjoaa alueella kaksi jatkuvasti ylläpidettyä ja kehittyvää frisbeegolfrataa. Radat ovat suunniteltu palvelemaan jokaista heittäjää innostuneesta harrastelijasta ammattilaiseen.

Kahdesta täysimittaisesta radasta vaikeampi haastaa jopa parhaista parhaat. Juuri tämän takia Sibbe on saanut kunnian toimia areenana maailman parhaille pelaajille aina uudestaan ja uudestaan. Vuosittainen päätapahtuma Tyyni on Euroopan suurin frisbeegolfkilpailu.

Näiltä vakituisen ratamestarin rakkaudella hoitamilta pelikentiltä löytyy monipuolisuutta, valokuvauksellisia maisemia, ammattimaista ratasuunnittelua ja tietysti mahdollisuus hyötyliikunnalle sen parhaimmassa muodossa.

Jos sinulle on ehtinyt muodostua oma suosikkiheittosi, täällä pääset sen esittämään. Väylät tarjoavat avointa heittoa niityillä, pitkää liidätystä alamäkeen, tarkkuutta vaativaa metsäreittiä ja kaikkea siltä väliltä.

Villassa majoittuvien avain käy pelilippuna kahdelle hengelle! Sibbe Disc Golfin toimintaan kuuluu myös huhtikuusta elokuuhun palveleva Pro Shop.

Uimajärvi

Uimajärvi Joensuun Tilalla

Joensuun Tilan alueelta löytyy uimajärvi, jossa on hiekkarantaa n. 300 metriä ja laaja nurmialue pihaleikkejä ja pelejä varten.

SUP-laudat

Joensuun Tila vuokraa myös SUP-lautoja omatoimiseen suppailuun. Voit kokeilla suppailua turvallisesti uimajärvellämme tai jos olet kokenut suppailija, voit lähteä avovesille.

Suppailua Joensuun Tilalla

Beach Volley

Beach Volley Joensuun Tilalla

Beach volley -kenttä on asiakkaidemme vapaassa käytössä.

Kajakki- ja pien­ve­ne­vuok­ra­us

Joensuun Tilalla pääset myös kokeilemaan melontaa. Ensikertalaiset voivat kokeilla kajakkeja turvallisesti uimajärvessä ja kokeneemmat melojat voivat lähteä jokea pitkin avovesille.

Venevuokraus: Soutuvene Marino ja 4hv perämoottori. Venettä voi käyttää joko moottorilla tai pelkästään soutuveneenä

Vene- sekä kajakkivuokraus Joensuun Tilalla