Sibbe Caravan


Yleistietoa

Sibben karavaanialue on valmistunut vuonna 2015. Karavaanareiden käytössä on 40 paikkaa, joista 32 on oma sähkötolppa. Vettä on saatavilla vesipisteiltä ja keittiörakennuksesta. Keittiörakennus on karavaanareiden vapaassa käytössä kesäkauden. Käytettävissä on myös oma suihku- ja wc-rakennus sekä vuokrattavissa oleva tynnyrisauna. Alueelta on Porvooseen ja Helsinkiin 20 minuutin matka. Sibben läheisyydestä löytyy myös erittäin hyviä ympärivuotisesti hoidettuja lenkkipolkuja sekä Sipoonkorven Kansallispuisto, jonne pääsee kätevästi autolla noin 10 minuutissa. Alueella on myös täysimittainen kilpatason frisbeegolfrata.

Karavaanialue sijaitsee Sibben pienvenesataman läheisyydessä, joten kaikki sataman palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Pienvenesatamassa on rantakahvila Café Sibbe, josta saat maukkaat kahvilatuotteet. Kahvilasta voit vuokrata mm. veneen tai kajakin, jolla pääset jokireissulle tai lähisaaristoon vaikkapa päiväretkelle. Rannassa on myös puhdasvetinen uimajärvi, jossa voit pulahtaa paahteisena päivänä.

 

Kausipaikat

Caravan alueella on kausipaikkoja pitkäaikaisille vieraillemme. Kausipaikat varataan numerosta 044-5226258/Terhi Kytö tai sähköpostitse info@sibbe.fi. Kausipaikat laskutetaan aina kauden alkaessa.

 Kausipaikkahinnasto

 • alkaen 600 €/ kesäkausi 1.5. -30.9., sähkö 0,15 €/kWh
 • alkaen 600 €/ talvikausi 1.10.-28.4., sähkö 0,15 €/kWh
 • alkaen 1100€/vuosi (keittokatos ja sauna ei käytössä talvella 1.10.-15.5.), sähkö 0,15 €/kWh
 • Voit vuokrata sähkömittarin meiltä.
 • Paikoilla on käytössä 6 ampeerin sulakkeet.

 

Caravan hinnasto

 • 30 € / vrk ma-to, sisältää valosähkön kesäkaudella, SFC kortilla 26 € / vrk ma-to.
 • 40 € / vrk pe-su, sisältää valosähkön kesäkaudella, SFC korilla 36 € / vrk pe-su.
 • 7-14 vrk alennus -50 €, sisältää valosähkön kesäkaudella.
 • 14-30 vrk alennus -100 €, sisältää valosähkön kesäkaudella.

Kesäpaikan voi varata etukäteen soittamalla numeroon 045 616 5720 (Café Sibbe) tai lähettämällä sähköpostia info@sibbe.fi.

 

Telttailu

Telttapaikka maksaa 10€/yö (perus 2-3hlö teltta, isommat teltat 20€/yö). Varaukset  045 616 5720 (Café Sibbe) tai lähettämällä sähköpostia info@sibbe.fi.

 

Tynnyrisauna

Caravan alueella sijaitsee myös tynnyrisauna joka on varattavissa omaan käyttöön. Karavaanareiden maksuton saunavuoro on kesäkaudella keskiviikkoisin klo 18-21.

Sauna on varattavissa myös muina aikoina;

 • 1 h / 10 eur
 • 2 h /18 eur
 • 3 h/ 25 eur

Saunavuoro kuukaudeksi 30 eur. Vuoro on varattavissa maanantaista torstaihin ja se on aina samana kellonaikana samana päivänä.

 

Caravan -alueen säännöt

Edellytämme vierailtamme alueen sääntöjen noudattamista. Näin takaamme kaikille mukavan ja mieluisan kokemuksen alueellamme.

Tutustu Sibbe Caravan-alueen sääntöihin tästä.

 

Matkailuautojen ja -vaunujen säilytys

Meillä on mahdollista säilyttää matkailuautoa kesän aikana tai ympärivuotisesti. Paikat sijaitsevat ulkokentällä. Autossa ei ole mahdollista majoittua säilytyspaikalla.

 • Kesäkauden säilytys 200 €
 • Ympärivuotinen säilytys 300 €

Ota yhteyttä info@sibbe.fi ja kysy lisää palvelusta.

 

Saapuminen

Sibbe Camping sijaitsee osoitteessa Joensuunraitti 5, 01150 Söderkulla.  Osoite ohjaa sinut pääportillemme, josta on n. 500 vastaanottoomme Café Sibbeen. Saavuthan Caravan alueelle rantakahvila Café Sibben kautta, jossa kirjaudut sisään leirintäalueelle ja maksat paikkasi. Sisäänkirjautumisen yhteydessä saat leirintämerkin, joka on pidettävä esillä auton tuulilasissa. Mikäli saavut kahvilan aukioloajan ulkopuolella, maksa paikkasi heti kahvilan avauduttua.

Majoittumisen yhteydessä täytetään majoituskortti. Kun tulostat ja täytät majoituskortin ennakkoon, vauhditat sisäänkirjautumista paikan päällä ja pääset majoittumaan nopeammin.