Veneiden talvisäilytyskausi on alkamassa


Talvisäilytyskausi satamassamme alkaa 15.9. jonka jälkeen veneiden säilytys niille varatuilla paikoilla on mahdollista. Käymme parhaillaan läpi venepaikkasopimuksiamme ja satamassa on vielä runsaasti tilaa uusille asiakkaille. Tarkistamme vanhojen asiakkaiden yhteystiedot, jotta ajankohtaiset uutiset ja muut yhteydenotot löytävät oikeaan osoitteeseen.

Olemme lisäksi muuttamassa talvisäilytys- ja laituripaikkamme toistaiseksi voimassaoleviksi, joka tarkoittaa sitä, että paikkoja ei enää tarvitse vuosittain uusia. Vuosipaikkaa ja talvisäilytyspaikkaa koskeva sopimus tulee irtisanoa kirjallisesti 31.7. mennessä ennen seuraavan kauden alkua. Laituripaikkasopimus tulee irtisanoa kirjallisesti 31.12. mennessä ennen seuraavaan kesäkauden alkua. Mikäli paikan irtisanominen tapahtuu määräpäivän jälkeen, veloitamme asiakkaalta täyden hinnaston mukaisen hinnan seuraavan kauden paikasta.

Vuosipaikka, talvisäilytyspaikka ja laituripaikka ovat siirrettävissä kolmannelle osapuolelle kesken kauden. Siirrosta tulee ilmoittaa kirjallisesti välittömästi vuokranantajalle. Perimme paikan siirrosta 20 euron käsittelykulun, joka laskutetaan paikan siirtävältä omistajalta. Vuosipaikat laskutetaan kolmessa erässä (syyskuu, tammikuu ja maaliskuu), talvipaikat ja laituripaikat kerran vuodessa (talvipaikat syyskuu, laituripaikat helmikuu).

Veneiden yhteisnostopäivät

Syksyn yhteisnostopäivät ovat 14.10. ja 21.10. Nostopäivinä tarjoamme myös veneiden pohjan pesua ja kauttamme on mahdollista vuokrata venepukkeja. Katso lisätiedot hinnastosta ja satamapalvelut osiostamme.

Varaa paikkasi nostoon alla olevalla lomakkeella:
Hinnat ja lisätietoa: Lataa hinnasto

Sataman käyttöehdot: Lue käyttöehdot ja säännöt

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *