Veneiden talvisäilytyskausi on alkamassa 4


Talvisäilytyskausi satamassamme alkaa 15.9. jonka jälkeen veneiden säilytys niille varatuilla paikoilla on mahdollista. Käymme parhaillaan läpi venepaikkasopimuksiamme ja satamassa on vielä runsaasti tilaa uusille asiakkaille. Tarkistamme vanhojen asiakkaiden yhteystiedot, jotta ajankohtaiset uutiset ja muut yhteydenotot löytävät oikeaan osoitteeseen.

Olemme lisäksi muuttamassa talvisäilytys- ja laituripaikkamme toistaiseksi voimassaoleviksi, joka tarkoittaa sitä, että paikkoja ei enää tarvitse vuosittain uusia. Vuosipaikkaa ja talvisäilytyspaikkaa koskeva sopimus tulee irtisanoa kirjallisesti 31.7. mennessä ennen seuraavan kauden alkua. Laituripaikkasopimus tulee irtisanoa kirjallisesti 31.12. mennessä ennen seuraavaan kesäkauden alkua. Mikäli paikan irtisanominen tapahtuu määräpäivän jälkeen, veloitamme asiakkaalta täyden hinnaston mukaisen hinnan seuraavan kauden paikasta.

Vuosipaikka, talvisäilytyspaikka ja laituripaikka ovat siirrettävissä kolmannelle osapuolelle kesken kauden. Siirrosta tulee ilmoittaa kirjallisesti välittömästi vuokranantajalle. Perimme paikan siirrosta 20 euron käsittelykulun, joka laskutetaan paikan siirtävältä omistajalta. Vuosipaikat laskutetaan kolmessa erässä (syyskuu, tammikuu ja maaliskuu), talvipaikat ja laituripaikat kerran vuodessa (talvipaikat syyskuu, laituripaikat helmikuu).

Veneiden yhteisnostopäivät

Syksyn yhteisnostopäivät ovat 14.10. ja 21.10. Nostopäivinä tarjoamme myös veneiden pohjan pesua ja kauttamme on mahdollista vuokrata venepukkeja. Katso lisätiedot hinnastosta ja satamapalvelut osiostamme.

Varaa paikkasi nostoon alla olevalla lomakkeella:
Hinnat ja lisätietoa: Lataa hinnasto

Sataman käyttöehdot: Lue käyttöehdot ja säännöt


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 ajatuksia aiheesta “Veneiden talvisäilytyskausi on alkamassa

 • Esko Tikka

  Toisin Busterin trailerissa ”liiteriin” kuten viime vuonnakin, jollei hinta ole merkittävästi noussut lokakuun alkupäivinä.

 • Pertti Pyhämäki

  Kaikki yhteystietoni ovat muuttuneet kesän aikana.
  Laituripaikkani on L1b31 ja sopimus on vuosisopimus, joka sisältää laituripaikan, talvisäilytyksen, noston/laskun, pukkien säilytyksen ja pohjan pesun.

  Pertti Pyhämäki
  Vanha Myllypolku 16A
  01360 Vantaa
  p. 0406532468
  pertti.pyhamaki@gmail.com

 • Mikko Tyni

  Lähetin äsken viestin talvisäilytyksestä. Kaavake oli vähän puutteellinen mm. pukkien ja talvipaikan koon osalta. Lisätietoina saman veneen viime syksyn laskun erittely:
  Nosto ja lasku (Keskikoko/Ingman) 150 €
  Maapaikka 35 m2 476 €
  Pukkisäilytys 55 €
  Pyydän tarjousta samoista palveluista lisättynä veneen pohjan pesulla, jos se nyt maksetaan Sibben kautta.
  Veneen nosto 14.10

 • Andreas Johnson

  Hei, meillä on ollut edellisinä vuosina vene teillä säilytyksessä nimellä mari johnson. Otaisimme myös tälle talvelle säilytys/nosto siihen myöhäsempään nostoon. Siitä oli aiemmin jo soitettu vaimolleni mutta hän ei vielä osannut sanoa tulemmeko sinne. Vene bella 700.