Villa Sibbe


Tervetuloa kokoustamaan, juhlimaan ja majoittumaan idylliseen Villa Sibbeen!

 

Idyllisessä majatalo Villa Sibbessä on viisi kaunista ja yksilöllistä kesällä 2016 valmistunutta kahden hengen huonetta kaikin mukavuuksin sekä yksi huone yhteisellä wc/suihkutilalla.

Laadukkaat sängyt, rauhallinen ympäristö sekä vanhan kartanon henki takaa mukavat ja pitkät yöunet.

Varaa oma majoituksesi vanhojen tammipuiden suojista maukkaan aamupalan kera.

 

Kokous/juhlatilat

Villa Sibbessä on myös hyvät kokous-/juhlatilat vuokrattavissa moneen eri tilaisuuteen. Villa Sibbessä järjestyy häät, perhejuhla tai vaikka lakkiaiset.

Intiimit kokoustilat ovat oiva valinta pienille, alle 20 hengen kokousryhmille ja pidempiä kokousrupeamia helpottaa paikan päällä tarjoiltu, huipputason illallinen lähiruoasta sekä tietysti majoittuminen samassa rakennuksessa, muutaman askeleen päässä kokouspöydästä.

Kokousten lomassa on kaikki Sibben palvelut lähelläsi, virkistäydy välillä täysimittaisella kilpatason frisbeegolfradallamme, käy uimajärvessä uimassa tai vaikka moottorikelkkasafarilla.

Kartano on nobelisti A.I. Virtasen koetila, joten raikkaiden sekä mullistavien ideoiden keksiminen on täällä jo perinteissä. Löytyykö sinun yrityksestäsi seuraava nobelisti?

 

Majoitusta sekä kokoustiloja voit kysellä puhelimitse numerosta 044 522 6258 (Terhi Kytö), sähköpostitse myynti@sibbe.fi tai jättämällä yhteystietosi tällä lomakkeella.