Villa Sibben kokoustilat intiimiin ja tehokkaaseen kokoustamiseen Nobel -palkitun keksijän tapaan.

Villa Sibbe on aito kotikartano, jossa pääset ideoimaan rauhallisessa maalaismiljöössä. Villa Sibbe on nobelisti A.I. Virtasen koti jossa hän on kestinyt vieraitaan valtionjohtoa myöten. Alue on toiminut Virtasen inspiraation lähteenä niin Nobelilla palkittuihin keksintöihin kuten muihin, Suomen elintarvikeviennin kannalta tärkeisiin innovaatioihin.

Kokoustilat ovat oiva valinta pienille, alle 20 hengen kokousryhmille. Kokouspakettiin kuuluu kahvit maistuvien tarjoilujen kera. Pidempiä kokousrupeamia helpottaa paikan päällä tarjoiltu, huipputason illallinen lähiruoasta sekä tietysti majoittuminen samassa rakennuksessa, muutaman askeleen päässä kokouspöydästä.

Kokousten lomassa on kaikki Villa Sibben ja alueen muut palvelut lähelläsi, virkistäydy välillä kartanon piha-alueella, täysimittaisella frisbeegolfradallamme, käy uimajärvessä uimassa tai vaikka moottorikelkkasafarilla.

Villa Sibbe sijaitsee alueella joka on nobelisti A.I. Virtasen koetila, joten raikkaiden sekä mullistavien ideoiden keksiminen on täällä jo perinteissä.

Löytyykö sinun yrityksestäsi seuraava nobelisti?

Idyllinen mutta samalla mahtipontinen Villa Sibbe, joka on rakennettu vuonna 1741 ja sisältä täysin remontoitu 2016-2017, toimii ainutlaatuisena kokouspaikkana Sibbessä.

Kokoustilat ja varustelu

Villa Sibbessä on 2 pääasiallista kokoustilaa joista löytyy tarvittavaa AV-tekniikkaa esityksiä varten. Lisäksi Villasta löytyy myös 1 ryhmätyötila Isäntä sekä pihapiirista idyllinen, wanhanajan henkeä pursuava Aitta.

Kokousten perusvälineet kuten lehtiöt ja kynät, kuuluvat varusteluun joka tilassa.

Nobel -sali

Alakerran Nobel -sali aina 20 hengen kokouksiin asti, huokuu A.I. Virtasen ajan henkeä. Istu saman autenttisen pöydän ääressä jossa A.I.V. vietti Nobel -illallista ja kehitä teidän yrityksenne seuraava maailmaa mullistava idea.

Nobel -salin varustelu

 • WIFI
 • 46″ TV
 • 2 erillistä massiivipuupöytää, noin 10 hlöä/pöytä.

Tarvittaessa käyttöön saa myös videoprojektorin ja kankaan lisämaksusta.

Labra

Pienempi kokoustila ”Labra” Villan yläkerrassa. Muutaman hengen kokouksiin tai isomman porukan ryhmätyötilaksi.

Labran kokousvarustelu:

 • WIFI
 • 46″ televisio

Kokouspaketit ja tilavuokrat

KOKOUSPAKETIT

Koko päivän paketti 59,00 €/hlö + tilavuokra

  • 8h kokouspaketti 6-16 hengelle
  • Arkisin klo 8-16 tai 9-17
 • Paketti sisältää tervetulokahvin suolaisella kahvileivällä, kotiruokalounaan ja iltapäiväkahvin makean kahvileivän kera

Puolipäiväpaketti 39,00 €/hlö + tilavuokra

  • 4h kokous 6-16 hengelle
  • Arkisin klo 8-12 tai klo 12-16
 • Paketti sisältää tervetulokahvin suolaisella kahvileivällä tai iltapäiväkahvin makean kahvileivän kera sekä kotiruokalounaan

Iltapaketti 29,00 €/hlö + tilavuokra

  • 4h kokous 6-16 hengelle
  • Arkisin klo 17-21
 • Paketti sisältää tervetulokahvin ja suolaisen tai makean kahvileivän

TILAVUOKRAT

Nobel-sali, enintään 20 hengelle

   • Päiväkokous (8h) 129,00 €
  • Puolipäivä-/iltakokous (4h) 89,00 €
 • Labra, enintään 8 hengelle
   • Päiväkokous (8h) 99,00 €
  • Puolipäivä-/iltakokous (4h) 69,00 €
 • Tilojen vuokrahinnat ovat voimassa kokouspakettien yhteydessä

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt sähköpostitse myynti@sibbe.fi 

Ohjelmapalvelut ja aktiviteetit

Monipuolisen yhteistyöverkostomme avulla takaamme että ryhmällesi löytyy monipuolista ohjelmaa ja aktiviteettia kauden mukaan.

Frisbeegolfia 20 -väyläisellä kilpatason radalla. Leikkimieliseen tai vakavaankin kilvoitteluun soveltuu mainiosti frisbeegolfin pelaaminen. Kevyt ulkoilu hauskan lajin parissa virkistää mukavasti. Frisbeegolfia voitte pelata ohjatusti ammattilaisten opastamana sekä halutessanne omatoimisesti.

Radallamme on pelattu Euroopan suurin frisbeegolfkilpailu, löytyykö teidän porukasta kilpailuhenkeä?

Muita Sibben aktiviteetteja ovat mm: Beach Lentis, SUP-lautailu, melonta ja hiljentymistä varten Levon polku.

Burn Out City eventsin kanssa voimme järjestää ryhmällesi unohtumattoman RIB -ajelun ympäri Sipoon ja Helsingin kaunista saaristoa. Koe vauhdin hurmaa samalla kun näet luontoa aivan uudesta näkökulmasta.

Muita Burn Out Cityn järjestämiä kesäaktiviteetteja on mm. kirkkovenesoutu, pyöräilyretki ja talvella valikoimana kuuluu moottorikelkkasafari, ilmatyynysafari, jäänveistokilpailun, lumikenkä- ja potkukelkkaretki.

Majoitus

Villa Sibbestä löytyy viisi täysin remontoitua, kahden hengen hotellitason huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma suihku ja WC. Valittavissa on pari- ja yksittäiset sängyt. Jokaiseen huoneeseen mahtuu myös lisävuode.

Sijainti

Vaikka Sibbe sijaitsee vain 25 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, 20 minuuttia lentokentältä, olemme silti luonnon äärellä rauhallisessa maisemassa puhtaassa luonnonilmassa.

Kokousten lomassa on kaikki Villa Sibben palvelut lähelläsi, virkistäydy välillä täysimittaisella frisbeegolfradallamme, käy uimajärvessä uimassa tai vaikka moottorikelkkasafarilla.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestämme juuri teidän ryhmälle sopivan ohjelman ja aktiviteetit.

Lisätietoja voit kysellä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse myynti@sibbe.fi

Muistathan jättää yhteystietosi, jotta voimme ottaa yhteyttä sinuun!