Sibben kokous- sekä juhlatilat intiimiin ja tehokkaaseen kokoustamiseen Nobel -palkitun keksijän tapaan.

Kokoustilat ovat oiva valinta pienille, alle 20 hengen kokousryhmille. Tarjoamme kokouspäivänä maittavan aamiaisen, lounaan ja kahvit. Pidempiä kokousrupeamia helpottaa paikan päällä tarjoiltu, huipputason illallinen lähiruoasta sekä tietysti majoittuminen samassa rakennuksessa, muutaman askeleen päässä kokouspöydästä.

Kesällä juhla- ja kokoustilana toimii aitta, jossa pääset aistimaan vanhaa maalaismiljöötä. Aitassa järjestät sujuvasti pienet tunnelmalliset kokoukset, rapujuhlat ja rennommat syntymäpäivät. Aitta on käytössä 1.5.-31.8. säätilojen puitteissa. Aitassa ei ole lämmitystä.

Kokousten lomassa on kaikki Sibben palvelut lähelläsi, virkistäydy välillä täysimittaisella kilpatason frisbeegolfradallamme, käy uimajärvessä uimassa tai vaikka moottorikelkkasafarilla.

Kartano on nobelisti A.I. Virtasen koetila, joten raikkaiden sekä mullistavien ideoiden keksiminen on täällä jo perinteissä. Löytyykö sinun yrityksestäsi seuraava nobelisti?

Kokouspaketit

Aamiaiskokous/puolipäiväkokous alkaen 29 €/hlö + alv (vähintään 10 hlöä).

Kokouspäivä 39 €/hlö + alv (vähintään 10 hlöä)..

Pyydä tarjous!

Idyllinen mutta samalla mahtipontinen Villa Sibbe, joka on rakennettu vuonna 1741 ja sisältä täysin remontoitu 2016-2017, toimii ainutlaatuisena kokouspaikkana Sibbessä.

Kokoustilat ja varustelu

Villa Sibbessä on 2 pääasiallista kokoustilaa joista löytyy tarvittavaa AV-tekniikkaa esityksiä varten. Lisäksi Villasta löytyy myös 1 ryhmätyötila Isäntä sekä pihapiirista idyllinen, wanhanajan henkeä pursuava Aitta. Kokousten perusvälineet kuten lehtiöt ja kynät, kuuluvat varusteluun joka tilassa.

Nobel -sali

Alakerran Nobel -sali aina 20 hengen kokouksiin asti, huokuu A.I. Virtasen ajan henkeä. Istu saman autenttisen pöydän ääressä jossa A.I.V. vietti Nobel -illallista ja kehitä teidän yrityksenne seuraava maailmaa mullistava idea.

Nobel -salin varustelu

 • WIFI
 • Videoprojektori ja kangas
 • 46″ TV

Labra

Pienempi kokoustila ”Labra” Villan yläkerrassa. Muutaman hengen kokouksiin tai isomman porukan ryhmätyötilaksi.

Labran kokousvarustelu:

 • WIFI
 • 46″ televisio
 • (optiona videoprojektori ja kangas)

Tilavuokrat (ei sisällä tarjoiluja)

Koko Villa (huoneet + muut tilat)

 • Ma-Pe 700 €+alv / vrk
 • La-Su 1000 €+alv / vrk

Nobel -sali

 • Tuntihinta 50 €/h + alv.
 • Kokopäivähinta 200 € + alv.

 Labra 

 • Tuntihinta 35 €/h + alv (viiteen tuntiin saakka).
 • Kokopäivähinta 100 € + alv.

Aitta

 • Tuntihinta 35 €/h + alv (viiteen tuntiin saakka).
 • Kokopäivähinta 100 € + alv.

Hinnat sisältävät tilavuokran sekä kokousvälineiden käytön.

Ohjelmapalvelu ja aktiviteetit

Monipuolisen yhteistyöverkostomme avulla takaamme että ryhmällesi löytyy monipuolista ohjelmaa ja aktiviteettia kauden mukaan.

Frisbeegolfia 20 -väyläisellä kilpatason radalla. Leikkimieliseen tai vakavaankin kilvoitteluun soveltuu mainiosti frisbeegolfin pelaaminen. Kevyt ulkoilu hauskan lajin parissa virkistää mukavasti. Frisbeegolfia voitte pelata ohjatusti ammattilaisten opastamana sekä halutessanne omatoimisesti.

Radallamme on pelattu Euroopan suurin frisbeegolfkilpailu, löytyykö teidän porukasta kilpailuhenkeä?

Muita Sibben aktiviteetteja ovat mm: Beach Lentis, SUP-lautailu, melonta ja hiljentymistä varten Levon polku.

Burn Out City eventsin kanssa voimme järjestää ryhmällesi unohtumattoman RIB -ajelun ympäri Sipoon ja Helsingin kaunista saaristoa. Koe vauhdin hurmaa samalla kun näet luontoa aivan uudesta näkökulmasta.

Muita Burn Out Cityn järjestämiä kesäaktiviteetteja on mm. kirkkovenesoutu, pyöräilyretki ja talvella valikoimana kuuluu moottorikelkkasafari, ilmatyynysafari, jäänveistokilpailun, lumikenkä- ja potkukelkkaretki.

Majoitus

Villa Sibbestä löytyy viisi täysin remontoitua, 2 hengen hotellitason huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma suihku ja WC. Valittavissa on pari- ja yksittäiset sängyt. Jokaiseen huoneeseen mahtuu myös lisävuode.

Sijainti

Vaikka Sibbe sijaitsee vain 25 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, 20 minuuttia lentokentältä, olemme silti luonnon äärellä rauhallisessa maisemassa puhtaassa luonnonilmassa. Kokousten lomassa on kaikki Sibben palvelut lähelläsi, virkistäydy välillä täysimittaisella kilpatason frisbeegolfradallamme, käy uimajärvessä uimassa tai vaikka moottorikelkkasafarilla. Yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestämme juuri teidän ryhmälle sopivan ohjelman ja aktiviteetit.

Kokoustiloja oheistoimintoineen voit kysellä ma-pe klo 10-16 puhelimitse numerosta 044-522 6258 (Terhi Kytö), sähköpostitse myynti@sibbe.fi tai jättämällä yhteystietosi tällä lomakkeella.